Övrigt

Här kommer lite mer produkter och tjänster som vi kan erbjuda, allt från vävbyte till motorer.

Markisvävar

Att byta väv på er markis är ett enkelt sätt att ge din fasad ett ansiktslyft. Våra markisvävar håller högsta kvalité, är tillverkade av 100% spinnfärgad akryl vilket innebär att varje tråd är genomfärgad från kärnan och ut. Det gör att väven håller i många år och har en ljusbeständighet i klass 7-8 varav högsta klassen är 8. Väven ligger på 120 cm bredd och sömmarna blir centrerade. Vi ger gärna råd om färgsättning.

Balkong-/vindskydd

Ett balkongskydd hjälper mot vind och insyn. Man kan använda sig av markisväv som spänns mellan räcken och som fästes med buntband och öljetter. Det finns även fasta skydd i glasfiber som är höj- och sänkbart.

Fasadpersienn

En fasadpersienn är helt överlägsen när det gäller att hålla värmen ute men fortfarande ha stort ljusinsläpp. Det medför en behaglig temperatur inomhus, samtidigt som den skyddar fönstret. Lamellerna avskärmar upp till 92 % av solvärmen. I en byggnad med luftkonditionering kan du sänka dina energikostnader rejält.

Passar bra i offentliga miljöer så som skolor, lokaler och företag.

Solskärm C 120

för skolor, kontor, industri m.m. ger en effektiv skuggning av Dina fönster under årets varma månader, med en behaglig arbetsmiljö som resultat.

  • Ger fri utsikt
  • Reflekterar in dagsljus
  • En fast konstruktion gör att Du slipper passning och skötsel.
  • Helt av aluminiumprofiler och rostfria skruvar ger underhållsfri produkt.
  • Anpassas till varje byggnad för bästa resultat
  • Kan fås i naturanodiserad eller i färg

Solfilm

På vissa fönster till exempel takkupoler är det ofta svårt att få en fullgod soladskämning. Då kan solfilm vara lösningen. Det finns många olika sorters solfilmer för dem specifika behoven till exempel värmedämpande, ljusreflekterande, insynsskyddande mm.

Rulljalusier

Vi kan erbjuda ett stort utbud av olika jalusier bland annat brand och säkerhetsklassade.

Selecta rulljalusier, galler och portar levereras fullt färdigfabricerade i flera standardfärger med ett unikt kassettsystem (upprullningslåda) och styrskenor. Används som inbrottsskydd för kommersiella och offentliga lokaler.

Med Selecta Kassettsystem är halva jobbet gjort för montörer och arkitekter, då de är enkla att montera och rita in.